Close

QUI SOM

elKIT.CAT

ELKIT.CAT és el portal de referència per a trobar els agents digitalitzadors en català. Una iniciativa de la Fundació .cat i el Consell General de Cambres de Catalunya per a aprofitar els Fons del Kit Digital per a impulsar el català a les empreses i en el món digital.

ELKIT.CAT permet cercar els agents digitalitzadors acreditats a red.es que ofereixen els seus serveis en català, siguin dins dels territoris de parla catalana o de qualsevol altre punt de l’Estat.

Per altra banda, ELKIT.CAT és també un cercador molt precís, ja que permet fer una cerca més acurada del que ofereixen les empreses digitalitzadores.

Volem que el projecte sigui una eina útil per aquelles empreses que volen beneficiar-se del bo digital perquè permetrà trobar un col·laborador més adequat a les necessitats del seu projecte.

I al mateix temps, també pretén ser un portal útil per a impulsar el català en l’àmbit digital i empresarial, visibilitzant les empreses i eines de programari que treballen amb la nostra llengua.

Si vols participar en aquest projecte, donar suport a la iniciativa o simplement saber més coses; només has de contactar amb nosaltres a info@elkit.cat

Una iniciativa de

 

 

Col·laborador

 

Amb el suport de

 

 

Contacte

info@elkit.cat

 

Adreça

Plaça Nova, 5, 7a planta
08002 Barcelona

Una iniciativa de

 

 

Col·laborador

 

Amb el suport de

 

Contacte

info@elkit.cat

 

Adreça

Plaça Nova, 5, 7a planta
08002 Barcelona