Close

Android

VLC media player

VLC permet reproduir arxius d’àudio i vídeo. Ideal per a fer presentacions. És gratuït i de codi obert.

Read More

Telegram

És una aplicació de missatgeria instantània de codi obert, focalitzat en la seguretat dels usuaris i la velocitat del servei.

Read More

WhatsApp Messenger

És un programa de missatgeria mòbil per rebre missatges, fotos, notes d’àudio i vídeos a través de la connexió de dades, sense cap cost addicional.

Read More

Skype

És un programa gratuït i senzill que permet fer trucades de veu i videoconferències gratuïtes a qualsevol usuari de Skype amb una qualitat excel·lent.

Read More

Opera

És un navegador web gratuït que usa el motor de renderització Blink, el mateix que usa el Chrome. Té funcions de seguretat contra la pesca electrònica i protecció de programari maliciós.

Read More

Opera Mini

Ofereix una manera lleugera de navegar per Internet per a tota mena de telèfons mòbils (també aquells menys potents). El contingut es dibuixa en servidors intermediaris.

Read More

Signal

És una aplicació de missatgeria instantània de programari lliure i gratuïta i té un fort èmfasi en la privadesa i la seguretat.

Read More

HootSuite

Serveix per gestionar tots els vostres comptes de Twitter, Facebook, LinkedIn, i Foursquare, tot des d’una sola aplicació.

Read More